Antena Căutare

Dembele despre felul în care a reacţionat după oferta de la CSM Bucureşti: “Mi-am spus: Nu este posibil, ştiu ei că eu n-am jucat de un an?”

Handbalista Siraba Dembele a declarat că nu se aştepta să semneze cu CSM Bucureşti, ea precizând că în momentul în care a primit oferte de la gruparea bucureşteană şi de la încă un club mare nu i-a venit să creadă, având în vedere faptul că nu mai jucase de mai mult timp, relatează L’Equipe.

“În urmă cu o lună şi jumătate v-aş fi spus că voi juca la Toulon până la finalul contractului (2021). Când am venit aici (în 2018), am făcut-o pentru a-mi pregăti reconversia alături de soţul mey stărin (sârbul Igor Pavlovici), pentru care nu a fost uşor. În urmă cu o lună, Bucureşti şi alt club mare au venit cu o propunere. Mi-am spus: ‘Nu este posibil, ştiu ei că eu n-am jucat de un an?”, a explicat sportiva zâmbind.

Ea a precizat că oficialii de la Toulon au ajutat-o mult pentru a reveni după ce a născut gemeni în noiembrie 2019. “Însă sunt sportivă de nivel înalt şi când un club ca CSM îmi oferă un contract… Îmi redăenergia pentru a juca în Liga Campionilor. În doi ani, când mă voi retrage, mă va uita toată lumea. Am ales astfel că merg la Bucureşti pentru nivelul de joc. Pot termina la un club mare, antrenorul a spus că îl interesează profilul meu de jucătoare. Şi atunci când semnezi acolo, o faci pentru a câştiga Liga Campionilor”, a adăugat sportiva.

Campioană europeană şi mondială cu naţionala Franţei, Siraba Dembele a semnat cu CSM Bucureşti un contract valabil pe doi ani. Handbalista în vârstă de 33 de ani urmează să acopere, din vară, postul de extremă stângă.

Fostul căpitan al franţuzoaicelor a mai jucat în trecut la echipe de cel mai înalt nivel, precum Randers (2012-2013), ZRK Vardar (2013-2016) sau Rostov-Don (2016-2018).

Sursa : news.ro

Dielna a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova: Urma să merg în China, dar Craiova a arătat că mă vrea şi sunt... RTL va transmite Marele Premiu de F1 al Vietnamului fără echipă de producţie la Hanoi, de teama coronavirusului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x