Antena Căutare

Demollari: "Albania va juca cu Romania cu gandul la CM 2014"

Albania si Romania se vor intalni maine seara, intr-un meci din grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012, dar un meci fara nici un fel de miza. Motivul: nici Albania (de asteptat), dar nici Romania nu mai au sanse de calificare.

Sa nu ne mire asadar ca albanezii au acelasi discurs pe care-l auzim la nationala Romaniei de ceva timp: construiesc pentru viitor. Sulejman Demollari, fostul international albanez care a jucat o perioada si pe la Dinamo, a dezvaluit planurile Federatiei de la Tirana: formarea unei echipe puternice care sa lupte pentru calificarea la Mondialul brazilian.

"Ca si Romania, Albania incearca sa-si construiasca o echipa pentru campania viitoare, cea de calificare la Mondialul din 2014. Fiecare echipa nationala trece printr-o perioada dificila dupa ce se face schimbul de generatii. Asta e cazul Romaniei. Era foarte greu ca actuala generatie sa se ridice la nivelul celei a lui Hagi", a spus Demollari.

Fostul jucator al lui Dinamo a mai spus ca a fost zilele trecute in Romania, prilej cu care l-a intilnit pe brazilianul Wesley, cel care i-a doborit recordul de goluri marcate in Liga 1 de un jucator strain: "M-am intilnit cu Wesley, l-am felicitat pentru recordul sau. Chiar am glumit cu el, i-am spus ca golurile mele au adus un campionat, ale lui nu. Poate va lua si el unul, atunci va avea motiv sa spuna ca performanta lui e mai importanta"

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Dragomir e convins ca ne vom califica la Mondiale. De unde atat optimism?... Liviu Ciobotariu: "Ne batem la titlu cu Rapid"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x