Căutare Live

Didier Drogba va candida pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Ivoriene de Fotbal

Didier Drogba, în vârstă de 41 de ani, a anunţat, joi, la Abidjan, că va candida la funcţia de preşedinte al Federaţiei de Fotbal din Coasta de Fildeş.

Didier Drogba s-a retras din activitate în noiembrie 2018 şi candidează pentru a-i succede lui Augustin Sidy Diallo, actualul preşedinte extrem de contestat la forului de la Abidjan.

Drogba a disputat ultimul său la 8 noiembrie, la Louisville (Kentucky), când Phoenix a pierdut, scor 0-1, în finala ligii secunde. Drogba a venit la Phoenix în 2017, după un sezon şi jumătate petrecut în MLS, la Montréal (2015-16).

De-a lungul carierei, el a mai jucat la Le Mans, Guingamp, Marseille, Chelsea, Shanghai şi Galatasaray.

El are 65 de goluri în 104 selecţii, fiind cel mai bun marcator din istoria Coastei de Fildeş pe care a condus-o la trei faze finale ale Cupei Mondiale (2006, 2010, 2014) şi la două finale pierdute ale Cupei Africii pe Naţiuni (2006, 2012).

Sursa : news.ro

Suedia, tu nu iUmor și nici angajați... informați! Dacă și fotbaliștii nordici sunt la fel, mâine câștigăm de două ori!... Anglia, victorie cu Muntenegru, scor 7-0, şi calificată la CE2020; Şi Cehia merge la CE după 2-1 cu Kosovo...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri