Antena Căutare

Dinamo - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO ONLINE

Dinamo - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Ziua de sâmbătă se încheie cu un meci interesant în ”Groapă”. Dinamo primește replica nou-promovatei AFC Hermannstadt, într-un duel care poate fi urmărit live video online

Dinamo - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Ziua de sâmbătă se încheie cu un meci interesant în ”Groapă”. Dinamo primește replica nou-promovatei AFC Hermannstadt, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Dinamo - Hermannstadt este live video online, sâmbătă, de la ora 21:00.

Dinamo - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. În mod surprinzător, înainte de acest meci avem un clasament interesant al celor două echipe. Dacă echipa din Sibiu e pe locul 5, Dinamo ocupă doar poziția a 8-a. De vină sunt apărările celor două echipe. Elevii lui Pelici au marcat 6 goluri și au primi 5, în timp ce Dinamo a dat 9, dar a încasat 10 boabe.

Dinamo - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Etapa precedentă a fost una a extremelor pentru cele două echipe care se vor înfrunta acum pe arena din Ștefan cel Mare. Dinamo a condus la CFR Cluj, însă a pierdut cu 1-3 în cele din urmă, după noi slăbiciuni în defensivă. În schimb, ardelenii au jucat perfect cu ”Lanterna” FC Voluntari, căreia i-au administrat un categoric 4-0 fără drept de apel.

Dinamo - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Pe teren propriu, Dinamo se descurcă excelent, având victorii cu FC Voluntari și Viitorul. Afară stau lucrurile ceva mai rău pentru Florin Bratu și ai săi. Nu mai puțin de 9 goluri au încasat câinii cu FCSB, Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj. Dacă Dinamo e perfectă acasă, Hermannstadt nu există în deplasare. Ardelenii au pierdut, 0-2, atât la Botoșani, cât și la Chajna, în două meciuri în care nu au arătat absolut nimic.

Dinamo - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. Dinamo și Hermannstadt se vor întâlni în premieră, iar ”câinii” sunt favoriți mari în acest meci. Cota pentru victoria echipei lui Bratu a ajuns la 1,50, în scădere de la 1,65. O mare surpriză în Groapă e cotată cu 7,00, iar o semi-surpriză, adică o remiză, are cotă 4,00.

Dinamo - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO. La acest meci mizăm, fără emoții, pe victoria gazdelor.

Transfer neașteptat la FCSB visat de Gigi Becali! Căpitanul din Liga 1 pe care nimeni nu l-a luat în calcule... Revista presei sportive, 22.08.2018: Decizie finală: cine NU are palmaresul Științei; Titular surpriză penru FCSB la Vie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x