Antena Căutare

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Contra! Ionuț Negoiță a făcut alegerea finală între Miriuță și Niculescu

La puține ore după ce a fost părăsită de Cosmin Contra, ajuns pe banca naționalei României, Dinamo și-a găsit un nou antrenor. Candidați pe postul lăsat vacant de ”Guriță”, Vasile Miriuță și Claudiu Niculescu au dus o luptă crâncenă pentru acest post, însă doar unul a avut câștig de cauză.

Conform ultimelor informații, managerul lui Dinamo, Adrian Mutu şi patronul Ionuţ Negoiţă se vor întâlni chiar azi cu Vasile Miriuţă, cel care este favoritul conducerii dinamoviste. Cele două părţi vor pune la punct ultimele detalii înainte de trecerea tehnicianului de la Concordia la Dinamo, chiar înainte de meciul direct, programat miercuri, în etapa a 11-a din Liga 1.

Miriuţă, în prezent antrenorul formaţiei Concordia Chiajna, a ajuns pe banca ilfovenilor la începutul sezonului 2017-2018, după ce Dan Alexa a fost demis. Înaintea meciului din etapa a 10-a, Concordia Chiajna se poziţionează pe locul 12, cu 5 puncte. Ilfovenii au bifat o victorie, două egaluri şi 6 înfrângeri până în prezent.

Viitorul antrenor al lui Dinamo a antrenat în carieră echipe precum Enegie Cottbus, Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj, Gyor, ASA Târgu Mureş şi CFR Cluj.

În cazul în care discuțiile șefilor ”câinilor” cu Miriuţă vor pica, Dinamo va apela la soluția de rezervă: Claudiu Niculescu. Se pare că ”Clau-gol” este preferatul lui Adrian Mutu, care vede în fostul atacant soluţia ideală pentru situaţia actuală a alb-roşilor.

foto: gsp.ro

Marius Șumudică face un anunț exploziv: ”Da, aș antrena FCSB dacă aceste lucruri s-ar întâmpla!”... VIDEO: Momente dramatice la Guangzhou. Patricia Țig s-a prăbușit pe teren și a fost nevoită să abandoneze în turul I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x