Antena Căutare

Dinamo oprita la Vaslui / FC Vaslui – Dinamo 3-1

Dinamo a suferit prima infrangere din acest campionat la Vaslui, in urma unui meci care a avut de toate: greseli de arbitraj, intoarceri de scor si executii de senzatie.

Meciul de la Vaslui a debutat furtunos: Marius Niculae a fost faultat in careu de Farkas in calitate de ultim aparator, insa Robert Dumitru a lasat jocul sa continue. Apoi a continuat in acelasi ritm, cu actiuni ofensive interesante de ambele parti.

Dinamo a gasit inlocuitorul lui Torje in persoana lui Rus, cel care a pasat decisiv la sutul violent al lui Dorel Stoica,cel care a deschis scorul. La gazde, Sanmartean a impresionat prin recuperari si a lasat spectacolul in seama lui Adailton. Brazilianul a reusit doua pase decisive, prima pentru Temwanjera, iar a doua pentru Wesley, asa ca Vaslui a intors rezultatul in doar trei minute.

Frustrata de scorul aratat la pauza, Dinamo s-a aruncat spre poarta lui Cerniauskas, dar si ar fi putut egala in doua randul, prin Danciulescu si Marius Niculae.

Insa cei ce au marcat au fost jucatorii lui Viorel Hizo: Sanmartean a patruns nestingherit pana in preajma careului de 16 metri dinamovist si l-a invins pe Balgradean. Ciobotariu a riscat, scotandu-l pe Moti si introducandu-l pe Bakaj. Albanezul s-a remarcat printr-un sut din pozitie favorabila, care s-a dus in aut de poarta.

In ciuda acestui esec, Dinamo isi pastreaza fotoliul de lider, insa ecartul fata de Rapid si CFR s-a redus la doua, respectiv trei puncte.

Formatii:

FC VASLUI: Cerniauskas - Milanov, M. Constantin, Farkas, Milisavljevic (72' Balaur) - Pavlovic - Gerlem (21' Costin), Wesley, Sanmartean - Adailton, Temwanjera (80' Yero Bello)
Antrenor: Viorel Hizo

DINAMO: Balgradean - Luchin, Grigore, Moti (76' Bakaj), Musat - L. Rus, Patrascu (64' Tucudean), D. Stoica, C. Munteanu - Danciulescu, M. Niculae
Antrenor: Liviu Ciobotariu

foto:

Borcea a luat foc in pauza meciului de la Vaslui: "Declansez jihadul si vedem cine rezista"... Cand fotbalul te pedepseste daca-l joci din inertie / Universitatea Cluj – Concordia Chiajna 1-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x