Antena Căutare

Dinamo - Sportul Studentesc 1-3 / Surpriza de proportii in Stefan cel Mare

Cainii au pierdut pe mana lor fotoliul de lider, fiind invinsi pe teren propriu de studentii lui Daniel Isaila.

Inaintea partidei cu Sportul Studentesc, toata suflarea dinamovista astepta un galop de sanatate al formatiei lui Ciobotariu, si desfasurarea ostilitatilor parea sa le dea dreptate, Niculae deschizand scorul in minutul 2.

Numai ca Nistor a egalat dupa un sfert de ora dupa o centrare din dreapta a lui Valentin Lazar, iar Ferfelea a adus studentii in avantaj in minutul 32.

Ceea ce parea o gluma proasta a prins tot mai mult contur in repriza secunda, pe masura ce atacurile dinamovistilor se terminau fara consecinte pe tabela de marcaj. Ciobotariu a fortat, cainii si-au inghesuit adversarii in propriul careu, insa tot acestia din urma au fost cei care au marcat.

Pe contraatac, in minutul 88, Valentin Lazar a driblat in dreapta si l-a invins pe Balgradean cu un sut din marginea careului de 16 metri.

In urma acestei infrangeri, Dinamo cade pe locul 2, ramanand, cu 44 de puncte, la doua lungimi de unda in spatele liderului CFR Cluj, in timp ce Sportul Studentesc urca pana pe 13 cu 23 de puncte.

Foto: gsp.ro

Saint Etienne-ul lui Nicolita, invins acasa de Lyon. Vezi rezultatele din Franta!... Bayern umileste Hertha, Borussia Dortmund ramane lider. Vezi rezultatele din Germania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x