Antena Căutare

”Doar Dinamo București”! O legendă a sportului mondial și-a declarat susținerea față de Dinamo

Dinamo o duce extrem de prost pe plan fotbalistic. Echipa din ”Ștefan cel Mare” a ratat play-off-ul Ligii 1 și va evolua în play-out, acolo unde va lupta pentru a scăpa de retrogradare. Cu toate acestea, fanii celebri ai ”câinilor” nu se distanțează de echipa lui Florin Bratu.

Astăzi, Ronnie O'Sullivan, cel mai talentat jucător din istoria snookerului, a postat pe pagina personală de Twitter un filmuleţ în care aleargă pe o bandă la sala de fitness, dar tricoul pe care-l poartă este cel care atrage atenția tuturor. Jucătorul din Marea Britanie a fost surprins cu un tricou negru, pe care inscripţionat un mesaj. Surpriză! Mesajul de pe tricoul lui O'Sullivan era: "Doar Dinamo Bucureşti".

”Antrenament dificil. Corp sănătos, minte sănătoasă. Nu mi-a plăcut zăpada din această dimineață", a fost descrierea clipului postat de sportiv pe contul personal.

Ronnie O'Sullivan a primit tricoul ”Doar Dinamo București” la sfârșitul anului 2016 când a participat la Mastersul bucureștean de snooker, iar un fan dinamovist i l-a oferit drept cadou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Istoricul ”Doar Dinamo București”
În urmă cu două sezoane, fanii FCSB-ului au trăit o dublă umilință. În debutul partidei FCSB - Manchester City (pierdută cu 0-5) din play-off-ul Champions League, fanii roș-albaștrilor au afișat o coregrafie cu mesajul "Doar Dinamo Bucureşti!", în culorile marilor rivali ai vicecampioanei. Mesajul a fost pus la cale de o parte a galeriei lui Dinamo. La acea vreme s-a spus că această coregrafie a fost realizată de fapt de ultraşii din Peluza Cătălin Hîldan şi plătită chiar de Gigi Becali.

Ziua cârtiței în fotbalul european! Patru rezultate de 3-0 care ne arată cât de dezechilibrat a ajuns fotbalul în Premie... LOVITURĂ DE TEATRU în fotbalul românesc: Lupescu, OUT din lupta pentru șefia FRF ? Decizia Curții de Apel București. Pri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x