Antena Căutare

Dorinel Munteanu il ataca pe Adrian Cristea: "O sa moara speranta"

Dupa ce jucatorul Universitatii Cluj, Adrian Cristea a sustinut ca jocul Otelului nu are fata de Liga Campionilor si s-a declarat amuzat de afirmatia lui Dorinel Munteanu conform careia galatenii s-au lasat in mod voit dominati de catre “sepcile rosii”, replica tehnicianului a fost una destul de acida la adresa “Printului”, despre care Munti a spus ca nu reprezinta nimic in fotbalul romanesc si ca nici nu l-a vazut pe teren in partida de duminica.

"De obicei respect jucatorii, dar Cristea nu are ce sa spuna despre Otelul, el este in alta sfera, nu a reprezentat nimic pentru Romania si nici pentru identitatea clubului la care activeaza. El intra in categoria talentelor care au mor sperante, in partida cu noi nici macar nu l-am vazut in joc, are alta atractie decat fotbalul", a declarat Dorinel Munteanu.

Neamtul a comentat si incidentul de la finalul partidei, atunci cand a avut o altercatie verbala cu un suporter clujean aflat in apropierea tunelului de acces: "Sincer, am fost surprins sa vad ca suporterii din Cluj au fost alaturi de mine, insa la final unul dintre ei m-a injurat, iar eu am ripostat, lucru pe care nu trebuia sa-l fac, dar nu regret acest gest sub nicio forma. Sper ca lumea a apreciat ca am pus suflet in ceea ce am facut la Universitatea".

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Gaz Metan Medias - Petrolul 0-1 / Lupii castiga din penalty... FCM Tg. Mures - Concordia 3-0 \ Ardelenii ies din zona minata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x