Antena Căutare

Dragomir le ameninta pe Steaua si Unirea cu retrogradarea

Seful Ligii Profesioniste spune ca numeroasele trasnferuri intre cele doua echipe pun la indoiala corectitudinea meciului direct dintre cele doua combatante.

"Nu avem ce sa le facem pentru ca au transferat atatia jucatori, insa in cazul in care nu isi vor apara corect sansele vor fi exclusi din campionat.", a amenintat presedintele LPF, Dumitru Dragomir, la Digi Sport.

Pentru a-i lua pe Galamaz, Ricardo, Apostol, Marinescu, Onofras si Bilasco, plus un al saptelea fotbalist care ar putea fi Rusescu sau Brandan, Becali a fost de acord sa stearga datoria de patru milioane de euro pe care Dumitru Bucsaru o mai avea de platit din cele aproximativ 12 milioane de euro. In plus, in semn de prietenie, Becali ii va da Unirii mai multi jucatori de la echipa secunda a Stelei!

Totusi, meciul s-ar putea sa nu se mai dispute, echipa din Baragan fiind la un pas de desfiintare. Toti jucatorii care au ramas la Unirea sunt decisi sa isi depuna memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract.

Citeste mai multe stiri din Liga 1 pe gsp.ro

Contra: "Meciul cu Albania e crucial, e o echipa ambitioasa"... A murit Francisco Varallo, ultimul supravietuitor al finalei Mondialului din 1930...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x