Antena Căutare

Duelul olimpic s-a terminat nedecis

Pe Stade Velodrome, Olympique Marseille si Olympique Lyon au terminat la egalitate 2-2.

Intr-o etapa in care PSG si Montpellier s-au desprins de locul 3 profitand de frigul care a amanat partida dintre Sochaux si Lille, derby-ul s-a desfasurat pe Malul Mediteranei.

Acolo, Marseille primea vizita lui Lyon, echipa pe care nu o mai invinsese din mai 2010, adica dinainte sa castige ultimul titlu de campioana. 2-1 a fost atunci, Taiwo marcand golul salvator printr-o torpila din afara careului ce l-a invins pe Lloris in ultimele 10 minute ale intalnirii.

Portarul nationalei Frantei a primit si duminica 2 goluri, fiind tradat de apararea incropita de Remy Garde. Mai intai Aly Cissokho a degajat pana la Cheyrou, iar septarul de pe Velodrome a deschis scorul. Brandao a dublat avantajul gazdelor la o faza la care a fost uitat de Umtiti si Lovren in marginea careului mic, si se parea ca OM va castiga lejer duelul olimpic.

Lyon a fost, insa, readusa in joc de senegalezi. Gomis (atacant cu origini in tara ce castiga meciul de deschidere de la mondialul din 2002 ) l-a invins pe Mandana la una din cele 3 ocazii monumentale, apoi Diawara, intors recent de la Cupa Africii pe Natiuni a deviat in proprie poarta pentru 2-2 o centrare venita de pe stanga.

Acesta a fost rezultatul pauzei, dar si cel final, pentru ca in repriza secunda nu s-a mai marcat. Cu acest punct obtinut OL ajunge la cota 39 si o egaleaza pe Lille pe ultima treapta a podiumului, campioana en titre avand un meci mai putin disputat (restanta din aceasta etapa cu Sochaux). OM ramane pe 5 cu 38 de puncte.

Foto: Intact Images / EPA

New York Giants a castigat Super Bowl... Athletic Bilbao - Mirandes 6-2 / Set pentru finala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x