Antena Căutare

Dumitru Dragomir: "Avram e victima colaterala"

Chiar daca stenogramele publicate de Gazeta Sporturilor sugereaza ca Vasile Avram avea o relatie "stransa" cu unii dintre conducatorii din Liga 1, Dumitru Dragomir e convins ca totul este un exces de zel al procurorilor DNA, iar Vasile Avram este doar o victima.

"Este un mare fas. L-au arestat pe Avram ca s-a plimbat cu elicopterul. E bine pentru mass-media, acest caz acopera marile nenorociri din tara asta. Eu am prins toate nenorocirile, cu minerii si altele. Dar ce e acum, e incredibil. Te aresteaza si ca vorbesti ceva cu nevasta la telefon. Si daca nu te condamna, te compromit. Mie mi-e frica si sa nu dea o masina peste mine pe strada. Daca superi pe cineva in ziua de azi, ai incurcat-o", a spus Dumitru Dragomir.


Presedintele LPF a dat si un exemplu dintr-o experienta personala de cum procedeaza procurorii, sugerand ca sunt sanse mari ca DNA-ul sa nu aiba un caz solid: "Eu am ajuns la DNA pe baza unui articol. Procurorul vorbea in tribunal de parca judeca la Auschwitz, i-am spus: "Ce ai domne, chiar crezi ce spuneai acolo?", si mi-a spus: "Eee, asa trebuie sa procedeze un procuror". Avram e o victima colaterala. Pe mine ma suna Porumboiu si la 2 noaptea. Ii injura pe toti".

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Rapid - PSV Eindhoven 1-3 / Final catastrofal pentru giulesteni... Adrian Mititelu: "Dinamo ar trebui retrogradata in Liga a treia"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x