Antena Căutare

Dumitru Dragomir o da la intors: "Patronii decid daca plec sau nu"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal nu se teme de protestele impotriva lui si a declarat ca nu va pleca din fruntea Ligii decat daca patronii vor dori acest lucru.

Protestele impotriva lui Mircea Sandu si Dumitru Dragomir iau amploare pe stadioanele din tara, insa conducatorii din fotbal nu par a fi afectati de acest lucru.

Daca presedintele FRF a declarat ca presa alunga oamenii de la stadion, cel al Ligii declara ca nu are nimic sa-si reproseze.

"Imi pare ca am facut stadioane pe oriunde am fost. Imi pare rau ca am adus bani in fotbal de la televiziuni si ca am facut sediul Ligii din banii mei."

Mai mult, cel numit "Corleone" se gandeste sa reactioneze impotriva contestatarilor: "daca oamenii pe stadioane vor flutura batista inspre mine, o sa o flutur si eu o batista la ei."

Daca marti Mitica declara ca se gandeste sa se retrage, miercuri a intors-o: "Plec doar daca patronii ma dau afara."

Foto: gsp.ro

Dinu Gheorghe: "Daca ma propune Porumboiu la Liga, nu vreau nici pe lumea cealalta"... Balba face prozeliti in Occident...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x