Antena Căutare

Edi Iordanescu: "Altii ar trebui sa vina pe jos de la Cluj"

Secundul Stelei nu a uitati de declaratia lui Gigi Becali de dinaintea meciului impotriva lui U, si i-a dat o replica pe masura acestuia.

Dupa ce Anghel Iordanescu a dezvaluit ca mutarea Stelei in Ghencea nu s-a rezolvat, Gigi Becali a mai primit o lovitura din partea familiei Generalului.

Astfel, Edi Iordanescu l-a atacat voalat pe patron dupa victoria cu Universitatea Cluj. Becali spusese ca daca nu obtine victoria, stafful tehnic ar trebui sa se intoarca pe jos la Bucuresti.

„Ma bucur ca am invins si ca noi, staff-ul tehnic, ne-am castigat dreptul de a ne intoarce la Bucuresti. Se uita prea usor unde era Steaua cand am venit eu cu Ilie si unde este echipa acum!

De cand am venit pana acum, avem o singura infrangere si cele mai multe puncte castigate. Concluzia? Nu noi, altii ar trebui sa vina pe jos de la Cluj, aceia care ne-au obligat sa jucam fiecare meci ca pe unul decisiv!" a spus secundul Stelei.

Foto: gsp.ro

Betis Sevilla - Real Madrid 2-3/ Galacticii, victorie in 13 contra 11... Gigi Becali: "Saptamana urmatoare suntem pe podium"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x