Antena Căutare

Elveţia, Ucraina şi Lituania şi-au desemnat campioanele la baschet masculin, după ce federaţiile au decis suspendarea ligilor

Federaţiile de baschet din Elveţia, Ucraina şi Lituania au decis suspendarea sezonului 2019/2020, atât cât mai era de disputat, şi au decis campioanele la masculin, acestea fiind echipele de pe primul loc în clasament la momentul deciziei.

Astfel, campioana Elveţiei a devenit Fribourg Olympic, cea a Ucrainei, Dnipro, în timp ce în Lituania, renumita Zalgiris Kaunas a fost încoronată campioană.

Cele trei federaţii au decis să suspende restul sezonului din cauza răspândirii virusului Covid-19, pentru protecţia jucătorilor, stafurilor şi a fanilor, chiar dacă la mijloc s-au aflat şi raţiuni financiare, fiind estimate mari pierderi de bani.

În România, FR Baschet a anunţat întreruperea tuturor competiţiilor până la finalul lunii martie, cu posibilitate de prelungire a perioadei în funcţie de situaţia existentă la acel moment.

La nivel european, FIBA a amânat şi ea toate competiţiile continentale.

Sursa : news.ro

ITF a decis amânarea turneelor preolimpice la handbal feminin şi masculin. Tricolorele urmau să joace în Muntenegru... Turul ciclist al Italiei a fost amânat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x