Antena Căutare

Eric şi Vlad Morar, la FC Voluntari

FC Voluntari a anunţat, marţi, transferul jucătorilor Eric de Oliveira şi Vlad Morar. Eric a semnat un contract pe un an şi jumătate, iar Morar, pe şase luni.

Mijlocaşul brazilian în vârstă de 34 de ani a mai evoluat în cariera sa la Metropolitano, Gaz Metan Mediaş, Karpaty Lvov, Pandurii Târgu Jiu, Al-Ahli, Matsumoto Yamaga, Najram SC, Al Markhiya Sports şi Viitorul Constanţa.

Eric de Oliveira Pereira are 64 de goluri marcate în prima ligă din România fiind astfel pe prima poziţie în clasamentul golgheterilor străini all-time din România, la egalitate cu Wesley.

Mijlocaşul brazilian este câştigător al Cupei şi Supercupei României cu Viitorul Constanţa.

Vlad Morar este un atacant în vârstă de 26 de ani care a mai evoluat în cariera sa la Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Beitar Jerusalem, Rapid Bucureşti, ASA Tîrgu Mureş, FC Viitorul Constanţa şi Panetolikos.

Sursa : news.ro

Ana Bogdan, în turul al doilea al calificărilor turneului Australian Open... Ana Maria Popescu a urcat pe locul I în clasamentul mondial al probei de spadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x