Antena Căutare

EXCLUSIV! Vezi echipa de start a Frantei in partida de maine cu Albania!

Site-ul www.a1.ro a descoperit atat tactica pe care o va utiliza Blanc impotriva albanezilor, dar si jucatorii ce vor forma primul unsprezece a reprezentativei Hexagonului.

In poarta se va afla Lloris de la Lyon, care are cele mai multe sanse sa fie capitanul echipei.

Apararea centrala va fi formata din Adil Ramy de la Valencia si Youness Kaboul de la Tottenham. Pe stanga va evolua Evra (Manchester United) iar pe dreapta va debuta Matthieu Debuchy de la Lille.

Cuplul de inchizatori va fi alcatuit din Mvilla (Rennes) si Cabaye de la Newcastle. Cei doi mijlocasi laterali Nasri (Manchester City) pe dreapta si Malouda (Chelsea) pe stanga vor sprijini cei doi atacanti ce vor evolua in premiera impreuna: Remy (Marseille) si Gomis (Lyon).

Presa din Hexagon anticipase oarecum aceasta asezare si l-a criticat pe Blanc sustinand ca Nasri da un randament mai bun in centru. De aceea, ar fi fost de preferat Jeremy Menez (PSG) in banda iar fostul tunar sa joace in spatele unui singur varf.

Unii comentatori mai acizi, nu au ezitat sa-i aminteasca selectionerului un episod mai putin placut din viata lui: infrangerea cu Israel din 1993 care nu era mai puternic decat Albania de astazi. Blanc a evoluat atunci intr-o aparare formata din Desailly pe dreapta si Petit pe stanga, la marcaj evoluand Allain Roche.

Dupa acel meci a urmat dezastrul cu Bulgaria, ceea ce a facut ca Franta sa vada la televizor mondialul american.

Foto: Intact Images

VIDEO! Wesley nu a ajuns la Steaua din cauza lui Mihai Stoica... VIDEO! Ilie Balaci: "Craiova mi-a aruncat familia in strada"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x