Antena Căutare

Eyraud le-a dat jucătorilor OM câte 10.000 de euro pentru succesul cu Lyon. "Prezidente, o victorie ca asta e 50.000", i-a transmis antrenorul Villas-Boas

Preşedintele clubului Olympique Marseille, Jacques-Henri Eyraud, a fost generos după ce echipa antrenată de Andre Villas-Boas a câştigat, cu scorul de 2-1, meciul cu Olympique Lyon, oferindu-le jucătorilor o primă de 10.000 de euro pentru fiecare, informează lequipe.fr.

Bucuros de succesul care urcă OM pe locul 2 în Ligue 1, Eyraud a anunţat prima în vestiar, imediat după meci, dar antrenorul Villas-Boas i-a răspuns pe un ton glumeţ: "Prezidente, o victorie ca asta e 50.000!"

Este pentru a doua oară în acest sezon când jucătorii formaţiei din Marsilia primesc primă de victorie. La Monaco, ei au încasat câte 5.000 de euro, după ce s-au impus cu 4-3.

După şase zile, Eyraud le-a promis aceeaşi sumă dacă înving pe Montpellier, dar nu a fost nevoit să scoată banii din buzunar, după ce meicul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

La Olympique Marseille primele vin din când în când, deoarece jucătorii şi conducerea clubului nu au ajuns la un acord în acest sens. Primii au cerut câte 2.000 de euro de punct, dar Eyraud a refuzat, invocând situaţia financiară precară a clubului. Discuţiile au rămas nefinalizate, dar Eyraud a menţionat dorinţa sa de a da prime numai dacă echipa ocupă unul dintre primele patru locuri ale clasamentului.

Olympique Marseille a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa Olympique Lyon, în etapa a XIII-a a Ligue 1.

Dimitri Payet a marcat ambele goluri ale gazdelor, în minutele 18 (p) şi 39. Pentru oaspeţi a înscris Moussa Dembele, în mintul 59.

Alvaro (OM) a fost eliminat în minutul 64, când a primit direct cartonaşul roşu.

La OL, portarul Ciprian Tătăruşanu a rămas pe banca de rezerve.

La acest meci, gazdele au înregistrat o asistenţă record pe Velodrome, de 65.369 de spectatori. Precedentul record era deţinut de meciul Olympique Marseille - PSG, 65.148 de spectatori, la 6 aprilie 2015.

După acest rezultat, Marseille a urcat de pe locul 7 pe locul 2, cu 22 de puncte, în clasament. Lider este PSG, cu 30 de puncte, iar Angers şi Saint-Etienne sunt pe locurile 3, respectiv 4, cu câte 21 de puncte.

Lyon ocupă locul 14, cu 16 puncte.

Sursa : news.ro

Ludovic Orban nu ştie dacă va asista la partida România - Suedia: Oricum, o să urmăresc cu sufletul la gură meciul... Orban anunţă ca va continua colaborarea cu Gheorghe Popescu pentru Euro-2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x