Antena Căutare

"Probele" de Facebook si Twitter, interzise la Jocurile Olimpice

Sportivii care participa la Olimpiada au interzis sa foloseasca orice retea sociala pe toata durata desfasurarii competitiei, in caz contrar fiind amenintati...usturator.

Comitetul International Olimpic a interzis sportivilor din Satul olimpic sa foloseasca Facebook, Twitter sau orice alta retea de socializare, cei care vor fi prinsi incalcand norma fiind amendati cu 100.000 de euro. Astfel, fanii din intreaga lume nu vor mai putea fi in contact cu idolii lor decat prin intermediul televiziunii si al presei.

Motivarea CIO pentru aceasta masura a fost ca sportivii pot influenta rezultatele intrecerilor si cursul pariurilor prin comentariile facute la cald si prin imaginile pe care le pot posta. Partea nespusa a motivarii acestei decizii o reprezinta, in fond, interesele televiziunilor si sponsorilor de a-si mentine exclusivitatea, in joc fiind vorba de sume colosale pe care acestea le-au investit.

Comitetul Olimpic Roman a anuntat ca se va supune deciziei CIO si ca sportivii romani au semnat deja hartiile prin care isi iau angajamentul sa nu fie activi in mediul online pe toata durata Jocurilor Olimpice.

CFR Cluj si FC Vaslui, date ca favorite de casele de pariuri la castigarea campionatului... EXCLUSIV! Raliul Sibiului: Pilotii joaca un meci de fotbal cu o echipa "ALL STARS" din care face parte si Razv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x