Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Familia baschetbalistului Chauncey Hardy cere despagubiri de 210 milioane de dolari!

La aproape un an de la moartea lui Chauncey Hardy, familia baschetbalistului ucis la Giurgiu cere sa i se faca dreptate. Un proces a fost intentat zilele trecute peste Ocean. Rudele baschetbalistului arata cu degetul spre medicii care l-au ingrijit pe sportiv dar si spre Federaţia Romana de Baschet si cer despagubiri de peste 210 milioane de dolari.

A fost cel mai greu an pentru familia lui Chauncey Hardy. Primul an fara sportivul de 23 de ani, mort pe 9 octombrie 2011, dupa ce a fost lovit intr-un bar din Giurgiu.

Zilele trecute, avocaţii familiei au deschis un proces in Connecticut si cer despagubiri de peste 210 milioane de dolari. Strategia lor este sa demonstreze ca autoritaţile romane au dat dovada de neglijenţa atunci cand au analizat cazul. De la personalul medical care l-ar fi ignorat timp de 4 ore inainte sa-i acorde ingrijirea necesara, pana la cel care i-a anchetat moartea si chiar Federaţia Romana de Baschet.

Chauncey Hardy a murit anul trecut, dupa ce a fost lovit intr-un bar din Giurgiu. In urma atacului, baschetbalistul a cazut si s-a lovit la cap. A suferit leziuni grave pe creier si in zona gatului. Atacatorul a fost condamnat in februarie la 5 ani de inchisoare.

Recomandari