Antena Căutare

FC Botoșani - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE

FC Botoșani - Dinamo LIVE VIDEO. Amânată din cauza caderilor masive de zăpadă, partida dintre primele clasate din play-out se va disputa în această săptămână. Locul 2 din play-out, FC Botoșani, primește vizita celor de Dinamo, într-un meci care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). FC Botoșani - Dinamo va fi live video online, marți, 3 aprilie, la ora 18:00.

FC Botoșani - Dinamo LIVE VIDEO. Chiar dacă ocupă primele două poziții din play-out, FC Botoșani și Dinamo nu au un sezon de primăvară prea eficient. Moldovenii încă nu au câștigat vreun meci. Mai mult, aceștia nici măcar nu au marcat vreun gol: 0-0 cu Juventus și Concordia. Dincolo, Dinamo vine după un 3-0 cu Gaz Metan și un 1-2 rușinos cu fosta lanternă Juventus București.

FC Botoșani - Dinamo LIVE VIDEO. Duelul de la Botoșani este și unul al suferinței. Vom avea față în față două echipe care au visat la play-off. Două echipe care au ocupat o perioadă lungă locuri de play-off. Acum, cele două se mulțumesc cu un derby pentru onorabilul loc 7 al Ligii 1.

FC Botoșani - Dinamo LIVE VIDEO. Meciurile Botoșani - Dinamo au fost mereu spectaculoase. Cel puțin cele jucate la Botoșani. În 5 din cele 6 dueluri am avut goluri marcate de ambele echipe. Cota pentru un ”GG” și acum este foarte bună: 2,05! Cotele pentru duelul de marți sunt extrem, extrem de echilibrate: 2,75 FC Botoșani, 3,10 remiză și 2,80 Dinamo.

FC Botoșani - Dinamo LIVE VIDEO. Având în vedere criza de efectiv și de motivație de la Dinamo, putem juca un 1x - cotă 1,50 la acest meci.

Gigi Becali se retrage din fotbal, episodul 4: ”Sunt atât de amărât. Nu mai înțeleg nimic”. Când s-a mai ”retras” patron... Dinamo taie în carne vie după eșecul rușinos cu Juventus București! Florin Bratu, decizie radicală în privința lui Gabi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x