Antena Căutare

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO. Campioana României, CFR Cluj, are parte de o deplasare destul de lejeră în runda a 4-a din Liga 1. Echipa lui Toni Conceicao joacă pe terenul celei mai slabe echipe din campionat, FC Voluntari, într-un duel care poate fi urmărit live video online

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO. Campioana României, CFR Cluj, are parte de o deplasare destul de lejeră în runda a 4-a din Liga 1. Echipa lui Toni Conceicao joacă pe terenul celei mai slabe echipe din campionat, FC Voluntari, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Voluntari - CFR este live video online, duminică, de la ora 18:00.

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO. După un început ezitant de sezon, cu două remize surprinzătoare, 1-1 cu Botoșani în Gruia și 0-0 cu Dunărea la Călărași, CFR Cluj a arătat o ușoară revenire de formă în meciul cu Concordia. Campionii s-au impus cu 2-1, însă scorul e unul mincinos, Țucudean, Mailat & co. ratând cât pentru 5 meciuri. Apoi, pentru CFR a urmat, joi, o victorie în Europa League, scor 2-0, în deplasarea cu Alashkert, din turul 3 preliminar al competiției.

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO. În ceea ce-i privește pe cei de la FC Voluntari, aceștia reprezintă, de departe, echipa cea mai modestă a campionatului. Cu un antrenor care nu știe ce înseamnă victoria în Liga 1, Daniel Oprița, ilfovenii par în pole-position pentru a deveni noul ”Juventus Colentina” din Liga 1. De altfel, din echipa lui Oprița chiar fac parte câțiva jucători care s-au ”scufundat” cu Juve în sezonul trecut.

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO. FC Voluntari este o echipă aflată într-o criză profundă încă de pe vremea lui Adrian Mutu. Trupa ilfoveană nu a mai câștigat un meci oficial în Liga 1 de pe 5 mai 2018. Dincolo, CFR Cluj se descurcă foarte bine pe teren străin. De pe 16 decembrie 2017 nu au mai pierdut feroviarii în deplasare. A fost atunci un 1-2 pe Ion Oblemenco cu CSU Craiova.

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE. S-au jucat până în prezent 8 meciuri în Liga 1 între cele două echipe. CFR Cluj conduce cu 5-2 la victorii, iar un meci s-a încheiat la egalitate. În deplasare, feroviarii au un singur succes la Voluntari, obținut chiar în sezonul trecut. A fost atunci, pe 1 decembrie 2017, un 3-0 sec pentru trupa lui Dan Petrescu, prin golurile marcate de Omrani, Deac și Păun.

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO. Pariorii încep să facă o oarecare coadă pentru ”2 solist” la acest meci. Cota a scăzut de la 1,90 la 1,75. Probabil, până la ora meciului vom avea undeva la 1,60 pentru succesul campioanei. Gazdele sunt văzute cu o cotă de 5,50 pentru succes. Și remiza are cotă mare: 3,70

FC Voluntari - CFR Cluj LIVE VIDEO. Pentru acest meci nu putem vedea decât un ”2 solist” cât casa. Voluntari nu a arătat absolut nimic în acest sezon, iar CFR, dacă e cât de cât serioasă, ar trebui să câștige fără emoții.

Revista presei sportive, 10.08.2018: CFR, FCSB și Craiova, o victorie, o remiză și un eșec în Europa; Modric pleacă de l... Biletul Zilei 10.08.2018! Meciurile sigure de vineri ne aduc profitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x