Antena Căutare

FCSB a anunțat numele antrenorului pentru viitorul sezon! Între Mircea Rednic și Nicolae Dică, Gigi Becali și ”Vasi” au făcut alegerea finală

FCSB s-a impus în derby-ul etapei a 9-a din Play, scor 1-0 pe terenul celor de la CS ”U” Craiova, loc în care nu câștigase nimeni până în prezent, iar bucuria victoriei l-a făcut pe noul patron al bucureștenilor, Vasile Geambazi, să îl confirme pe Nicolae Dică și pentru sezonul viitor.

FCSB s-a impus în derby-ul etapei a 9-a din Play-off, scor 1-0 pe terenul celor de la CS ”U” Craiova, loc în care nu câștigase nimeni până în prezent, iar bucuria victoriei l-a făcut pe noul patron al bucureștenilor, Vasile Geambazi, să îl confirme pe Nicolae Dică și pentru sezonul viitor.

”Purtătorul de cuvânt” al lui Geambazi, Gigi Becali, a anunțat că, indiferent dacă FCSB va lua sau nu titlul, Nicolae Dică rămâne antrenorul roș-albaștrilor. Din ”fricos” după meciul pierdut cu CSM Poli Iași, Dică s-a schimbat radical în ochii ex-patronului, iar acum este văzut ca un ”tehnician curajos”, „inspirat” și cu ”schimbări potrivite”.

”Dică a demonstrat că nu este un antrenor fricos. A fost inspirat astăzi, a făcut schimbările potrivite. O să plece Alibec, iar Dică rămâne antrenor. Dică va rămâne antrenor. Așa a zis Vasi. Orice s-ar întâmpla, va rămâne. Așa se joacă fotbalul. Cu multă muncă, dăruire și ambiție. Doar așa poți câștiga titluri. Se poate spune că e cel mai bun meci al nostru din 2018. A fost altă atitudine. Dacă ești fotbalist, joci tot sezonul așa.

Șansele la titlu sunt 55 cu 45 la sută. Am mare încredere în Viitorul, pentru că are două motive: unul 200.000 de euro pentru locul 3, iar celălalt - ei nu mai joacă turul I, joacă direct turul II preliminar în Europa League. E un mare interes pentru ei.”, a declarat Becali, conform gsp.ro

În urmă cu 6 zile, în presa din România s-a vorbit de o eventuală venire a lui Mircea Rednic din vară la FCSB. Ulterior, Gigi Becali a dezmințit zvonurile, deși ”Puriul” a lăsat de înțeles că sunt șanse să vină la roș-albaștri.

FCSB a câștigat ieri seară în vulcanul de pe ”Ion Oblemenco” cu 1-0 (gol Teixeira, min 86) și a amânat deznodământul campionatului până în ultima rundă din Play-off.

Clasamentul primelor 2 echipe din Play-off cu o rundă înainte de final:
1. CFR Cluj 47 puncte (+5 golaveraj)
2. FCSB 46 puncte (+7 golaveraj)

Ultima etapă din Play-off în lupta pentru titlu:
Duminică, 20 mai, ora
20:45: FCSB - Astra
20:45: CFR Cluj - Viitorul

Senzațional! Iniesta i-a fost copil de mingi lui Gică Popescu și lui Prodan! ”Atunci am avut voie să stăm până la 3 dimi... Sepsi Sf. Gheorghe - Poli Timișoara LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x