Antena Căutare

FCSB dă lovitura începutului de an pe piața transferurilor. Gigi Becali a anunțat transferul lui Valerică Găman, un jucător de națională

După ani de încercări ratate, Gigi Becali a reușit azi să rezolve transferul fundașului de echipă națională Valerică Găman. Ratat în urmă cu un an, atunci când ”dribla” FCSB pentru a semna cu turcii de la Karabukspor, apărătorul central s-a despărțit de fosta sa echipă, iar în scurt timp va semna cu vicecampioana României.

În această dimineață, Gigi Becali a declarat că transferurile lui Valerică Găman şi Cristi Tănase la FCSB sunt aproape finalizate. Șeful roş-albaştrilor a spus că cei doi fotbalişti de națională sunt aşteptaţi sub comanda lui Nicolae Dică.

Cel mai aproape de transfer pare fundaşul central, care şi-a rezolvat deja situaţia la Karabukspor.
"Se întâmplă că azi o să vină Găman. Şi cred că şi Tănase o să vină. Găman a rezolvat toate hârtiile ca să fie liber. Tănase vine şi el, dar trebuie să rezolve cu hârtiile. Am vorbit cu Găman. A zis că azi vine. Să vedem ce facem. O să vină Găman. Eu l-am vrut, pentru că un club mare nu stă numai în doi fundaşi centrali. Ne-am consultat. Am întrebat dacă jucăm cu Marko Momcilovic sau cu Larie. Deci nu îţi pui baza în Larie şi nici în Artur Jorge.” a spus Becali la digisport.

În vârstă de 28 de ani, Valerică Găman și-a reziliat contractul cu Karabukspor, după un an și jumătate. Fundașul central mai jucat în Liga 1 la ”U” Craiova, Dinamo și Astra.

Gigi Becali a explicat și motivele care au dus la transferul lui Găman:
”Mi-a plăcut de Găman, pe lângă faptul că are o siguranță în apărare, are experiență, mi-a plăcut că înscrie. Îmi plac fundașii centrali care marchează. La fazele fixe marchează, chiar cu Steaua a marcat în minutul 92. Nu mai vine nimeni în apărare, nu mai are rost să vină.”, a mai spus Becali pentru sursa citată.

Odată cu venirea lui Găman la FCSB, Artur Jorge, fundașul-catastrofă adus de Mihai Stoica, este trecut pe linie moartă și urmează să fie dat afară.
"Artur Jorge nu rămâne la echipă. Pa, la revedere! Ce şanse să îi dai? L-a băgat pe Planic şi a rămas în echipă, că e fotbalist. Dacă vine o minge simplă şi tu o dai afară în aut, n-ai spirit de observaţie. A făcut multe greşeli Artur Jorge şi mi-am dat seama că nu e de Steaua. Nu l-am adus eu", a declarat Becali despre jucătorul care și-a marcat un autogol chiar la debutul în Liga 1.

Găman se înscrie pe o listă lungă de ex-dinamoviști care ajung la roș-albaștri. Indiferent că s-a numit Steaua sau FCSB, echipa lui Gigi Becali a atras în ultimii ani mai mulți jucători care au trecut pe la Dinamo, precum: Harlem Gnohere, George Țucudean, Ciprian Marica, Srjan Luchin, Andrei Cristea sau Gabi Tamaș.

Australian Open 2018: România atacă turul III cu trei jucătoare. Avancronicile meciurilor Halep - Bouchard, Cîrstea - Sa... VIDEO/FOTO! Jucătorii lui Dinamo au călcat din nou pe bec! Jumătate din echipa Miriuță a petrecut în club până la 4:30 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x