FCSB e tot STEAUA! 55.000 de oameni pe Arena Naţională la meciul cu Sporting Lisabona. 260 de poliţişti mobilizaţi + străzi blocate

 

Chiar dacă, în liga a patra, Armata se pregăteşte să relanseze pe piaţă CSA-ul, suporterii stelişti continuă să fie alături de echipa care a fost şi până acum pe prima scenă a fotbalului românesc. Astfel, miercuri seară, pe Arena Naţională nu va mai fi niciun loc liber.

Peste 55.000 de suporteri şi-au achiziţionat bilet, iar meciul cu Sporting, din playoff-ul Ligii Campionilor, se dispută cu casa închisă.

Şi pentru că este un meci de importanţă maximă, peste 260 de poliţişti vor acţiona, miercuri, pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere. Poliţiştii vor fi prezenţi atât în apropierea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând şi accesul auto al riveranilor în zonele unde este blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând să ia măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va pune accent pe activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă  risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice, precizează Poliţia Capitalei.

TRAFIC RESTRICŢIONAT ÎN JURUL STADIONULUI

Miercuri, începând cu ora 18.00, traficul rutier, cu excepţia RATB, va fi restricţionat pe str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul ”Naţional Arena”, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson; pe str. Pierre de Coubertin, între Şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în tadion Naţional Arena, dar şi pe Bd. Basarabia între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău şi Str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu.

De marţi, de la ora 20.00, a fost restricţionată parcarea autoturismelor în zona intrării din Bd. Basarabia a Stadionului ”Naţional Arena”.

Meciul dintre FCSB şi Sporting Lisabona se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională. În partida tur, care s-a jucat la Lisabona, echipa lui Nicolae Dică a obţinut o remiză, scor 0-0.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe