Căutare Live

FCSB, echipa care distruge fotbaliști - episodul VI! Gigi Becali mai dă afară 2 jucători. Unul a fost prezentat deja la altă echipă

FCSB nu mai e campioană în Liga 1 de trei sezoane. Echipa lui Becali este însă campioană în Liga 1, la capitolul jucători dați afară. După Golofca și Boldrin în sezonul trecut, FCSB lovește din plin și în 2018-2019. Gigi Becali a dat deja afară un jucător, Qaka, și se pregătește de altul, Zlatinski

FCSB nu mai e campioană în Liga 1, la capitolul fotbal, de trei sezoane. Echipa lui Gigi Becali este însă campioană în Liga 1, la capitolul jucători dați afară, an de an. După Golofca, De Amorim, Alibec și Boldrin în sezonul trecut, FCSB lovește din plin și în 2018-2019. Gigi Becali a dat deja afară un jucător, Kamer Qaka, și se pregătește de altul, Hristo Zlatinski.

Ne aflăm pe 3 septembrie 2018, la finalul etapei a 7-a din Liga 1, iar Gigi Becali deja știe cine face și cine nu face față la FCSB. Prima victimă a toamnei a fost bietul Kamer Qaka. Jucător de bază la Poli Iași în sezonul trecut, frecvent convocat la naționala Albaniei, Qaka (23 de ani) nu l-a impresionat pe Gigi Becali. După doar 380 de minute în tricoul FCSB (5 meciuri de Liga 1 și 2 de Europa League), patronul-antrenor l-a trimis pe Qaka de acolo de unde a venit: Poli Iași!

1 milion de Euro este cota lui Qaka pe Transfermarkt.com

Dacă Qaka a prins 2 luni la FCSB, un alt mijlocaș la închidere, Hristo Zlatinski, se pregătește de plecare după doar 45, nu de zile, ci de minute. Imediat după meciul FCSB - FC Botoșani, în care Zlatinski a evoluat o repriză, Gigi Becali a dat verdictul: ”Nu trebuia să-l iau!”

Lista fotbaliștilor distruși de mirajul transferului la FCSB nu se rezumă la Qaka și Zlatinski. Din ea mai fac parte și alte nume, alte multe nume!

Dennis Alibec
Cel mai clar exemplu de fotbalist ”fruntaș în Provincie”, dar codaș la FCSB este cel mai lui Denis Alibec. Văzut ca un zeu după venirea la roș-albaștrii, omul care rupea norii la Astra Giurgiu s-a transformat într-un jucător de care Nicolae Dică chiar nu mai are nevoie și îl folosește doar din milă. Probabil că Denis își va reveni într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat, însă șansele ca acesta să-l mai găsească la FCSB sunt mici.

Cătălin Golofca
Ajuns la FCSB în a doua parte a anului trecut de la FC Botoșani, Cătălin Golofca nu a a rezistat decât 5 luni sub comanda lui Nicolae Dică. Dintr-un erou la Botoșani, Golofca a devenit rapid un jucător de bază la FCSB II, în Liga a 3-a.

Boldrin și De Amorim
Zmei la Giurgiu, cei doi au ajuns la FCSB și au fost de nerecunoscut. Între timp, aceștia au plecat în Turcia, acolo unde par a fi fost deja salvați de Marius Șumudică și Kayseryspor.

Frații Florin și Mihai Costea
Veniți în 2011 la Steaua după dezafilierea Craiovei, idolii tribunelor din Bănie au dezamăgit teribil. Primul a rezistat doar un sezon. Al doilea a plecat în 2015, însă a avut sezoane bune în care nu a prins minute.

Artiom Karamyan
Jucător de bază ani buni la Rapid și Poli Timișoara, Artiom a ajuns în 2010 la Steaua ca o uriașă speranță. Din păcate pentru el, l-a prins pe Mihai Stoichiță antrenor și nu s-a acomodat, fiind aruncat pe ușa din dos.

Gigel Coman
Un jucător care rupea norii la FC Național, a ajuns în 2005 la Poli Timișoara, acolo unde a continuat evoluțiile pozitive. În 2006 l-a luat Steaua, club la care a dezamăgit crunt și cariera lui s-a cam încheiat.

Citește și
imagine cu daniel onoriu in masina, poarta un tricou negru
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
colaj delia
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
colaj de fotografii cu liviu varciu, anda calin iubita lui si fata lor
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Mai multe articole

Mihăiță Pleșan
A fost privit ca o mare speranță a fostbalul românesc pe vremea când ”iubea” Universitatea Craiova. Apoi a devenit un ”trădător”, semnând pentru Dinamo. În afară de intrarea criminală la Arteta, într-un meci cu Everton (0-1) Pleșan n-a făcut mare lucru pentru ”câini”. În schimb, odată ajuns la Timișoara în 2005, jucătorul s-a mai revigorat, iar în 2007 l-a luat Steaua. Cum era și normal, aici s-a stins.

Janos Szekely
A fost un jucător mult peste media campionatului intern, însă doar când evolua la Oțelul Galați. Venit la Steaua, Szekely s-a topit precum un fulg de nea la 30 de grade.

Marius Croitoru
Un om de bază la FC Vaslui, Croitoru a venit la Steaua cu gândul de a se impune la mijlocul terenului. Din păcate, s-a impus doar pe banca de rezerve.

Valentin Bădoi
Era unul dintre cei mai constanți jucători ai Ligii 1 atunci când juca meci de meci la Rapid. Mulți au considerat că Steaua a dat lovitura atunci când l-a transferat, însă n-avea să fie așa, Bădoi ”murind” după acest transfer. A mai avut o tentativă la Poli Timișoara, însă foarte timid.

Pe lista jucătorilor care odată veniți la Steaua s-au stins mai putem include și alte nume, precum: Ciprian Marica, Adrian Neaga, Ovidiu Petre, Andrei Ionescu, Marius Onofraș, Marius Bilașco, Iulian Apostol, Laurențiu Marinescu, Ricardo, Stefan Nikolici, George Galamaz sau Tibi Bălan.

Biletul Zilei 03.09.2018! Meciurile sigure de luni aduc profitul... Biletul Zilei 03.09.2018! Trei meciuri spectacol de azi ne aduc profitul...
Ultimele știri