Antena Căutare

FCSB - FC Botoșani LIVE VIDEO ONLINE

FCSB - FC Botoșani LIVE VIDEO. Ziua de duminică din Liga 1 se încheie pe terenul liderului la zi înainte de această etapă, FCSB, care primește vizita celor de la FC Botoșani, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul FCSB - Botoșani este live video online de la ora 21:30.

FCSB - FC Botoșani LIVE VIDEO. Liderul Ligii 1 după 6 etape, FCSB vine în acest meci după o victorie neagră în Europa League. Elevii lui Nicolae Dică au învins Rapid Viena, scor 2-1, în returul play-off-ului de intrare în grupe, însă diferența de un gol a fost insuficientă pentru calificare, dat fiind eșecul cu 1-3 din tur.

FCSB - FC Botoșani LIVE VIDEO. Cu 4 victorii, o remiză și un eșec, FCSB conducea Liga 1 înaintea de această etapă cu 13 puncte. Un eșec aveau și cei de la Botoșani, însă cele 4 remize și un singur succes plasa echipa lui Costel Enache pe locul 9. În runda trecută, moldovenii au remizat acasă, 0-0, cu Sepsi. Dincolo, FCSB s-a distrat la Ovidiu, cu Viitorul, scor 4-1.

FCSB - FC Botoșani LIVE VIDEO. FC Botoșani este rivala favorită a celor de la FCSB în Liga 1. Din 10 dueluri disputate în perioada 2013-2018, bucureștenii au 9 victorii și o remiză. ”Minunea” egalului smuls de moldoveni a avut loc în 2016, atunci când la FCSB încă evoluau nume de mâna a doua, precum Tudorie, Achim sau Golubovic. În sezonul precedent, FCSB a câștigat lejer ambele meciuri cu Botoșani: 2-0 la București și 3-0 în deplasare.

FCSB - FC Botoșani LIVE VIDEO. Partida dintre FCSB și FC Botoșani nu se va disputa pe Arena Națională din Capitală. Motivul? Starea deplorabilă în care se găsește gazonul celui mai mare stadion din țară. Suprafața de joc a fost afectată de partida de joi dintre FCSB și Rapid Viena, din play-off-ul Ligii Europa. Din acest motiv, oficialii clubului FCSB au decis ca partida cu FC Botoșani, programată, duminică, de la ora 21.30, să aibă loc pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari.

FCSB - FC Botoșani LIVE VIDEO. Gazdele sunt favorite la victorie în acest meci, însă cota nu e deloc una mică: 1,65, în creștere de la 1,45 în urmă cu câteva zile. Botoșani primește cotă 6,00, în scădere de la 7,00, iar remiza e văzută cu 3,70.

FCSB - FC Botoșani LIVE VIDEO. Rămânem la tradiție pentru acest meci și mizăm pe un succes al trupei lui Dică. Așadar, 1 solist!

Biletul Zilei 31.08.2018! Meciurile spectacol de azi ne aduc un pont excelent... UNA PE ZI! Helga, iubita starului lui Bayern, James Rodriguez, a încins internetul cu ultimele ședințe foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x