Antena Căutare

FCSB, o nouă mega-lovitură pe piața transferurilor ? 5 milioane de Euro pentru un om de bază. Ce a decis Gigi Becali

Deși s-a vorbit inițial de atacantul Denis Alibec ca principal produs de export al celor de la FCSB, un alt jucător din lotul lui Nicolae Dică a fost foarte aproape de o plecare. Gigi Becali a anunțat că a primit o ofertă consistență, de 5 milioane de Euro, pentru fundașul adus de la Viitorul, Romario Benzar.

Deși această sumă ar fi reprezentat un profit uriaș, dat fiind faptul că jucătorul a fost adus de la Hagi pentru doar 1,2 milioane de Euro, Gigi Becali a decis să refuze oferta din Anglia pentru apărătorul titular al FCSB-ului și al echipei naționale.

”Au venit niște conducători și mi-au zis că ei sunt din Anglia, dar nu pot lua jucători de la Viitorul. Mai bine să dea 5 milioane, dar să-i ia de la Steaua, decât să ia de la Viitorul pe 800.000. E nebună lumea!

Până acum nu am vrut să spun, dar o să vă zic. Am avut ofertă pentru Benzar, mi-au dat 5 milioane de euro, dar am cerut 7. N-am vrut să spun ca să nu știe că Benzar că a avut ofertă”, a zis Gigi Becali la TV Digisport.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ghinion pentru Rafael Nadal! Numărul 1 ATP s-a retras de la Turneul Campionilor după un eșec pe 13 noiembrie la a 13-a p... TOP 20 ratări importante de calificare la Cupa Mondială! Companie selectă pentru cvadrupla campioană mondială Italia în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x