Antena Căutare

FC Viitorul - FCSB LIVE VIDEO ONLINE

FC Viitorul - FCSB LIVE VIDEO. Meci cu încărcătură deosebită la Ovidiu. FC Viitorul, campioana en-titre a Ligii, întâlnește FCSB, echipa cu care s-a războit pe teren și la TAS în 2017, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Viitorul - FCSB este live video online de la ora 20:45.

FC Viitorul - FCSB LIVE VIDEO. Duelul dintre echipa care produce fotbaliști, Viitorul, și FCSB, echipa care cumpără la prețuri exorbitante de la Ovidiu, are o importanță majoră pentru ierarhia Ligii 1. Dacă nu bate la Constanța, trupa lui Nicolae Dică are șanse mari de a pierde poziția de lider în Play-off.

FC Viitorul - FCSB LIVE VIDEO. Meciul de sâmbătă este cu atât mai interesant cu cât Viitorul nu a mai pierdut cu FCSB din 2016. Atunci, trupa lui Hagi a întrerupt o serie de 7 eșecuri la rând contra roș-albaștrilor. În sezonul regulat, golul lui Eric de Oliveira a răpus formația plină de vedete a FCSB-ului.

FC Viitorul - FCSB LIVE VIDEO. Cele două echipe vin după evoluții diametral opuse. Dacă Viitorul a pierdut acasă cu viceliderul CFR Cluj, FCSB a distrus-o pe Astra chiar la Giurgiu.

FC Viitorul - FCSB LIVE VIDEO. Pe hârtie, FCSB e favorită mai mult decât clară în acest meci, cu o cotă de 1,75 la 6,05. Remiza primește un uriaș 3,95. Cu cea mai mare încredere, vorba celebrei actrițe de comedie, vă recomandăm un ”2 solist” la acest meci. FCSB nu are voie să nu câștige dacă mai vrea titlul.

FC Viitorul - FCSB LIVE VIDEO: 2 solist- cotă 1,59! Plecată inițial din 1,75, cota pentru victoria liderului la zi din Liga 1 a ajuns azi, la unele case, la 1,59 și continuă să scadă. Pariorii au încredere pe lipsa de motivație a gazdelor.

Concordia Chiajna - FC Voluntari LIVE VIDEO ONLINE... Avem rezultatele! Răzvan Burleanu a fost reales președinte al Federației Române de Fotbal!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x