Antena Căutare

Federaţia Engleză de Rugby vrea prelungirea contractului selecţionerului Eddie Jones până în 2023

Federaţia Engleză de Rugby se pregăteşte să înceapă negocierile cu selecţionerul Eddie Jones pentru prelungirea contractului acestuia până la Cupa Mondială din Franţa, din 2023, a anunţat, luni, directorul general Bill Sweeney.

"Prioritatea noastră este să discutăm cu Eddie. Este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, dacă nu chiar cel mai bun, în ciuda eşecului cu Africa de Sud din finala Cupei Mondiale", a declarat Sweeney, conform lefigaro.fr.

Contractul australianului expiră în 2021, dar Sweeney este convins că tehnicianul de 59 de ani, cel mai bine plătit antrenor din lume cu un salariu anual de 860.000 de euro, vrea să rămână în continuare în Anglia.

Jones este dorit şi de Australia, echipă pe care a mai condus-o în perioada 2001/2005, pentru a-l înlocui pe Michael Cheika, care a demisionat după eliminarea în sferturi la CM, chiar în faţa Angliei.

Sursa : news.ro

Erik Ten Hag, Massimiliano Allegri, Jose Mourinho sau Arsène Wenger, posibili înlocuitori ai lui Niko Kovac la Bayern Mu... Lewis Hamilton: Mereu am spus că obiectivul meu nu este să ating recordul lui Michael Schumacher; Acum sunt aproape, dar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x