Antena Căutare

Federer, campion la Indian Wells

Elvetianul l-a depasit in ultima faza a turneului pe favoritul publicului John Isner, in doua seturi 7-6 (8), 6-3.

Roger Federer a invins tot la Indian Wells: rivali, ploaie, amanari, iar duminica, inclusiv pe John Isner, cel ce trecuse in semifinale de liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic.

Numarul 3 mondial s-a impus greu in primul set, reusind sa faca diferenta abia la tie-brack. Isner nu a parut afectat de contraperformanta si a mers cap la cap cu Federer pana la 3-3 in al doilea set.

La acest scor, Roger a facut break si a preluat conducerea, apoi si-a valorificat serviciul ducand partida la 5-3. Isner a simtit ca infrangerea se apropie si, la 15-30 pe propriul serviciu a gresit reluarea si a trimis in fileu, oferindu-i lui Federer primele mingi de meci.

O noua lovitura in fileu a americanului a consfiintit victoria fostului numar 1 mondial, care a caastigat pentru a treia oara turneul de la Indian Wells. Ultima data cand Federer triumfase in California fusese in 2006.

Foto: EPA

Pas gresit pentru Real Madrid. Vezi rezultatele din Spania!... Barcelona - Granada 5-3 / Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria catalanilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x