Antena Căutare

”Fenomenul” David Popovici scrie istorie în exclusivitate pe AntenaPLAY la Campionatele Mondiale (13-18 decembrie)

Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt de la Melbourne se desfășoară în perioada 13-18 decembrie 2022 și pot fi urmărite în exclusivitate pe AntenaPLAY. Cele mai tari probe în care sunt implicați fenomenalii David Popovici și Robert Glință sunt doar pe platforma noastră.

David Popovici a ajuns deja la Melbourne, unde se pregătește alături de antrenorul Adrian Rădulescu. Sportivul de la Dinamo promite spectacol în bazin, în direct doar pe AntenaPLAY

Shutterstock

România va avea trei participanți la competiția cu premii totale de 2.160.000 de dolari. David Popovici, Robert Glință și Andrei Anghel. David va lupta în probele de 100, 200 şi 400 m liber și toate cursele lui vor putea fi urmărite LIVE doar pe AntenaPLAY.

Evenimentul va avea loc în celebrul bazin de la Melbourne Sports and Aquatic Centre, iar românii se pot întoarce mai bogați de la Antipozi. O medalie de aur este recompensată și cu 10.000 de dolari. Fiecare record doborât va fi și el remunerat cu 25.000 de dolari, astfel că miza este una importantă pentru Popovici, Glință sau Anghel.

David Popovici și Robert Glință înoată în exclusivitate pe AntenaPLAY

Zilnic, în perioada 13-18 decembrie, veți găsi cele mai importante știri și toate imaginile de la Mondialul de la Melbourne pe www.observatornews.ro, a1.ro și as.ro. Pe cele trei site-uri veți vedea și interviurile acordate de românii prezenți la Antipozi.

David Popovici a ajuns deja la Melbourne, unde se pregătește alături de antrenorul Adrian Rădulescu. Sportivul de la Dinamo promite spectacol în bazin, în direct doar pe AntenaPLAY.

”Vreau şi să văd Australia, vreau să concurez în Australia şi să reintru într-o forma de competiţie. Ar fi greu de gestionat un Campionat Mondial la finalul anului, dacă ar fi fost o competiţie de obiectiv mare, pentru că, deşi este un concurs important pentru mulţi, eu încă trebuie să câştig experienţă. Eu acum învăţ, mai am foarte multe de învăţat de la adversarii mei mai buni decât mine în bazin de 25 metri, aşa că pentru mine acest Mondial este ca o călătorie în care învăţ”, a spus supercampionul nostru, la plecarea spre Australia.

David Popovici, înotătorul anului 2022

David Popovici va continua să scrie istorie și la Melbourne, acolo unde a ajuns din postura celui mai bun înotător al lumii, în 2022. El va concura în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 13-18 decembrie, după ce a câștigat de-a lungul anului 11 medalii de aur, la competițiile europene și mondiale.

David poate atinge perfecțiunea în 2022 la probele de 100 m și 200 m liber, acolo unde în 2022 a câștigat toate medaliile puse în joc la competițiile mondiale și europene de juniori și seniori.

La rândul lui, Robert Glință are tot dreptul să spere la medaliile de la Melbourne. În trecut, el și-a trecut în palmares la 100 m spate o medalie de argint și trei medalii de bronz.

Semifinalele și finalele celor mai tari probe de la Campionatele Mondialele de înot în bazin scurt vor avea loc în perioada 13-18 decembrie, începând cu ora 10:30 (ora României) și vor fi transmis în exclusivitate pe AntenaPLAY. Seriile se vor desfășura de la ora 02:00, de asemenea doar pe AntenaPLAY.

Bianca Andreescu, Novak Djokovic și cei mai tari jucători ai lumii fac show EXCLUSIV pe AntenaPLAY, în World Tennis Leag...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x