Antena Căutare

FIFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Camerunului, după meciul cu Anglia din optimile CM la fotbal feminin

Duminică, reprezentativa Angliei s-a calificat în sferturile de finală ale CM la fotbal feminin, trecând în optimi de Camerun, scor 3-0, meci la care camerunezele s-au considerat dezavantajate de VAR şi au dat impresia că ar putea părăsi terenul.

FIFA a anunţat că a deschis o procedură disciplinară împotriva Camerunului, după meciul de săptămâna trecută cu Anglia, din optimile de finală ale Cupei Mondiale la fotbal feminin.

Potrivit L’Equipe, Camerunul riscă sancţiuni pentru “comportament ofensator şi lipsă de fair-play”.

Duminică, reprezentativa Angliei s-a calificat în sferturile de finală ale CM la fotbal feminin, trecând în optimi de Camerun, scor 3-0, meci la care camerunezele s-au considerat dezavantajate de VAR şi au dat impresia că ar putea părăsi terenul. Pe stadionul Haihaut, din Valenciennes, golurile au fost marcate de Houghton ’14, White ‘45+4 şi Greenwood ’58.

Camerunezele, nemulţumite de unele decizii ale arbitrului Liang Qin, depăşită de situaţie, au întrerupt meciul mai multe minute, dând impresia că vor să iasă de pe teren. Mai întâi, jucătoarele Camerunului nu au digerat faptul că golul marcat de White în minutul 45+4 a fost validat de VAR, deşi se semnalase poziţie de ofsaid. Apoi, în minutul 48, după ce camerunezele s-au plâns la pauză că au fost victimele rasismului, scena s-a repetat, după un gol anulat la VAR al Ajarei Nchout.

Sursa : news.ro

Portarul Jasper Cillessen a fost transferat de FC Barcelona la Valencia. A semnat un contract pe patru sezoane... Australian Christian Lobby a strâns peste două milioane de dolari din donaţii pentu Israel Folau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x