Antena Căutare

Fostul selecționer al Spaniei, îngenuncheat de durere! Fiica lui, în vârstă de nouă ani, a murit: ”Ne vom aminti de tine în fiecare zi a vieții noastre!”

Luis Enrique, fostul selecționer al Spaniei, trece prin momente dramatice, după ce fiica lui, în vârstă de doar zece ani, a murit din cauza unui cancer osos. 

Luis Enrique, fostul selecționer al Spaniei, trece prin momente dramatice, după ce fiica lui, în vârstă de doar zece ani, a murit din cauza unui cancer osos.

Luis Enrique și-a luat o pauză de la antrenorat, pentru a fi alături de familie în momentele dificile, iar în urmă cu puțin timp a anunțat moartea Xanei, în vârstă de doar nouă ani.

”Fiica noastră Xana a murit în această după amiază la vârsta de nouă ani, după cinci luni de luptă intensă cu osteosarcom. Vă mulțumim tuturor pentru mesajele trimise în această perioadă și pentru discreție.”, a Luis Enrique pe rețelele de socializare.

De asemenea, acesta a transmis și un mesaj sfâșietor în memoria fiicei lui. ”Ne vei lipsi mult, dar ne vom aminti de tine în fiecare zi din viața noastră și vom aștepta clipa în care ne vom reîntâlni. Vei fi steaua care ne va ghida familia.”, a mai scris el.

Selecționerul Luis Enrique nu a stat pe banca Spaniei la meciul cu Malta din martie, iar motivul nu a fost dezvăluit în totalitate. Inițial, jucătorii nu știau motivul real pentru care Luis Enrique a plecat acasă, dar cu câteva ore înainte de începerea partidei s-a aflat.

Marca anunța că Enrique are probleme serioase în familie și a trebuit să plece de urgență acasă. Dimineața, când jucătorii au aflat motivul, au rămas împietriți, nu le-a venit să creadă, scriu spaniolii.

Naţionala Spaniei se află în grupa României pentru preliminariile Campionatului European din 2020,

România - Azerbaidjan, scor 0-3, la Campionatul European de volei feminin... FCSB a fost eliminată de Vitoria Guimaraes în play-off-ul Ligii Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x