Antena Căutare

Finala Champions League din 2013 se va desfasura pe Wembley

Finala din 2013 a Ligii Campionilor va avea loc pe stadionul Wembley din Londra, a anuntat, joi, presedintele UEFA, Michel Platini, care a explicat ca membrii Comitetului Executiv au luat aceasta decizie deoarece federatia engleza va aniversa 150 de ani de existenta in acel an, informeaza AFP.

"Tinand cont de natura exceptionala a acestui moment istoric pentru sportul nostru si de faptul ca vom sarbatori 150 de ani de existenta a Legilor Jocului, am considerat ca este datoria UEFA de a sprijini forul englez intr-un mod special. Din acest motiv, vom reveni pe Wembley pentru finala Ligii Campionilor din 2013. Poate ca unii vor fi surprinsi ca vom reveni acolo dupa numai doi ani (n.r. - finala din 2011 a Ligii Campionilor s-a desfasurat tot pe Wembley), insa este important sa respectam cei 150 de ani ai federatiei engleze. Comitetul Executiv al UEFA a aprobat in unanimitate aceasta decizie. Este vorba de cea mai veche federatie (n.r. - fondata in 1863). Daca uitam trecutul, nu avem viitor"





Fostul fotbalist Edmundo, eliberat la 17 ore dupa ce fusese incarcerat... WRC: Sebastien Ogier a castigat Raliul Acropole...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x