Antena Căutare

Fiul lui Michael Schumacher intră în Formula 1 la 7 ani de la accidentul tragic al tatălui său. Cum arată Mick

Anul 2021 vine cu vești mari și importante. La vârsta de 21 de ani, Mick Schumacher va intra în competiția vieții sale. Acesta va debuta în Formula 1 la șapte ani de la accidentul tragic pe care l-a suferit tatăl său la schi, în 2013.

Michael Schumacher imbracat in echipamentul rosu de curse, ridica un trofeu. Galerie
Fiu lui Michael Schumacher intră în Formula 1

În prezent, Mick Schumacher concurează în Formula 2 și este lider în ierarhia curselor. Michael Schumacher este mândru de performanțele și evoluția băiatului său, care a reușit să semneze un contract pe mai mulți ani cu Haas Team, relatează formula1.com.

Anul viitor, rusul Nikita Mazepin îi va fi alături pilotului de 21 de ani.

"Sunt foarte fericit să confirm că Mick Schumacher va face parte din echipa noastră sezonul viitor. Sunt nerăbdător să îl primim în echipă.", a mărturisit directorul Haas Team, Guenther Steiner.

Pasiunea pentru cursele de mașini a fost transmisă de la tatăl și unchiul său, iar pentru Mike a fost o adevărată provocare să calce pe urmele celor doi membrii ai familiei.

"Ideea de a participa în Formula 1 anul viitor mă face să fiu incredibil de fericit. Nu am cuvinte. Aș vrea să le mulțumesc celor de la Haas F1 Team, Scuderia Ferrari și Ferrari Driver Academy pentru că mi-au acordat această încredere. De asemenea, vreau să-mi declar iubirea față de părinții mei, știu că le datorez totul. Mereu am crezut că îmi voi realiza visul de a ajunge în Formula 1.", a spus tânărul pilot, încântat și bucuros de aceată ocazie importantă din viața lui, conform formula1.com, citat de gsp.ro.

Cum arată Mick Schumacher

Pe lângă faptul că este la fel de talentat ca și tatăl său, tânărul de 21 de ani îl moștenește perfect pe Michael Schumacher și din punct de vedere fizic.

Mick seamănă izbitor cu cel care l-a crescut. Acesta a dobândit cele mai frumoase trăsături ale feței, ochii și energia pozitivă a tatălui.

Mark Schumacher imbracat in echipamentul rosu de curse

Fiu lui Michael Schumacher intră în Formula 1

Profimedia

Mick Schumacher este foarte entuziasmat de faptul că va participa la Formula 1 și abia așteaptă să își facă părinții mândri.

Ce s-a întâmplat cu Michael Schumacher în 2013

Michael Schumacher este unul dintre cei mai apreciați și de succes piloți de curse, însă acum șapte ani a trecut prin cele mai groaznice momente din viața lui. Campionul mondial a ajuns în comă, după ce a fost rănit grav la cap în urma unui accident la schi în decembrie 2013, la Meribel.

În prezent, starea de sănătate a lui Michael nu este una tocmai bun și trebuie supus unui nou tratament. Acesta este complet paralizat și suferă de atrofie musculară și osteoporoză.

Schumi este deținătorul a șapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari),

Cele mai ciudate hobby-urile ale fotbaliștilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x