Antena Căutare

Fiul lui Michael Schumacher a scăpat un detaliu despre starea tatălui său! Destăinuirea uluitoare pe care i-a făcut-o unui prieten

Mick Schumacher, fiul fostului campion mondial Michael Schumacher, a scăpat un detaliu despre starea tatălui său. El i-a dat această informație unui prieten care apoi a făcut publică destăinuirea.

Mick Schumacher, fiul fostului campion mondial Michael Schumacher, a scăpat un detaliu despre starea tatălui său. El i-a dat această informație unui prieten care apoi a făcut publică destăinuirea.

Săptămâna trecută, soția pilotului l-a prezentat pe Shumacher drept „un luptător' care „nu se dă bătut” într-o scrisoare pe care a scris-o după accidentul acestuia de ski, dar despre care abia acum s-a aflat.

Nicklas Nielsen, prietenul lui Mick Schumacher – fiul fostului pilot de Formula 1, a spus că tânărul în vârstă de 19 ani nu vorbește despre starea în care se află tatăl lui, dar a menționat că „uneori este greu”.

Potrivit lui Nicklas Nielsen, nici prietenii apropiați nu au acces la informații despre fostul pilot.

„Mick nu spune că este trist pentru tatăl lui. A spus că uneori este greu. Îl cunosc foarte bine. Este un tip foarte tăcut și calm. Foarte drăguț și primitor. Dar subiectul este complet închis și nu se vorbește despre asta. Încă mai fac karting cu Ralf Schumacher și nimeni din echipa lui nu vorbește despre ce s-a întâmplat. Poate că lucrurile stau așa pentru că Michael o să-și revină și va ieși în public din nou atunci când este complet reabilitat. Dar este greu de spus ce se întâmplă”, a spus prietenul lui Mick.

Michael Schumacher nu a mai apărut în public de la accidentul de schi din luna decembrie 2013, în urma căruia a rămas paralizat.

În urmă cu cinci ani, fostul campion mondial a suferit un accident la ski, în timp ce se afla într-o vacanță în Alpi. De atunci, starea lui de sănătate rămâne un mister.

S-a aflat! Ce pensie primește Nadia Comăneci de la statul român! Suma încasată de fosta gimnastă este destul de importan... Ce înseamnă să fii microbist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x