Antena Căutare

Florentino Perez i-a liniştit pe fanii Realului: "Nu-l vând pe Ronaldo nici măcar dacă-mi dau preţul în kilograme de aur"

Florentino Perez a reuşit să-l împace pe Cristiano Ronaldo şi a înţeles exact cum trebuie să se comporte ca portughezul să fie în continuare fericit la Madrid.

Preşedintele Realului i-a luat apărarea lui CR7 în scandalul cu fiscul spaniol şi, în plus, i-a asigurat pe fani că nu se pune problema de o despărţire de Ronaldo.

"Să le fie tuturor clar, nu-l vând pe Cristiano nici dacă îmi dau preţul lui în kilograme de aur. E prea important pentru noi", a spus Perez, în timpul vacanţei sale din Italia.

Cristiano Ronaldo nu s-a pregătit cu echipa în această vară, dar a fost inclus de Zidane în lotul pentru Supercupa Europei şi va fi titular, cel mai probabil, în meciul de marţi cu Manchester United.

Mircea Lucescu, vizită surpriză la AC Milan: "I-am sunat şi mi-au zis că mă aşteaptă cu drag". Il Luce şi-a în... Preşedintele Barcelonei îl distruge pe Neymar! "Ar trebui să înveţe de la Messi sau Iniesta ce înseamnă loialitatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x