Antena Căutare

Florin Costea catre Mihai: "Lasa-i, ba, pe astia sa bata!"

Prapastia dintre cei doi olteni si restul lotului stelist se adanceste tot mai mult, existenta ei fiind pusa din nou in evidenta in momentul penalty-ului executat de Rusescu.

Daca la Craiova cei doi valceni il dadeau afara pe Reghekampf pentru ca nu-i lasa sa manance papanasi in ziua meciului, la Steaua au stricat atmosfera din vestiar.

Conflictul lui Costea cel mare cu Bourceanu sau injuraturile adresate de cel mic inspre banca tehnica sunt de notorietate.

La meciul cu Brasovul seria evenimentelor neplacute a continuat. Mihai a obtinut un 11 metri inventat de tusierul Cristi Nica si s-a grabit sa bata penalty-ul. Ilie Stan i-a transmis sa il lase pe Rusescu, olteanul nu a vrut dar a fost pana la urma convins de fratele sau: "Lasa-i ba pe astia sa bata!" i-a transmis Florin, semn ca deja cei doi se privesc ca fiind o entitate distincta fata de lotul stelist.

Foto: gsp.ro

Gigi catre Sumudica: "Bai, lampa mica!"... Brad Pitt e fan Liverpool...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x