Antena Căutare

Formula 1: GP-urile din Azerbaidjan, Singapore şi Japonia, anulate

Ediţiile din acest an ale GP-urilor de Formula 1 din Azerbaidjan, Singapore şi Japonia au fost anulate din cauza pandemiei, a anunţat, vineri, formula1.com.

“Deciziile s-au luat din cauza provocărilor cu care se confruntă organizatorii din ţările respective”, a precizat F1 într-un comunicat, menţionând că în Singapore şi Azerbaidjan sunt probleme legate de realizarea circuitului stradal într-o perioadă de incertitudine, iar în Japonia există restricţii de deplasare.

Sezonul 2020 de Formula 1, care ar fi trebuit să înceapă în martie, în Australia, a fost puternic afectat de pandemia de coronavirus. Conform unui calendar revizuit, sezonul va începe la 5 iulie, în Austria.

Primele opt etape sunt următoarele:

5 iulie - Austria, Spielberg;

12 iulie - Austria, Spielberg;

19 iulie - Ungaria, Budapesta;

2 august - Marea Britanie, Silverstone;

9 august - Marea Britanie, Silverstone;

16 august - Spania, Barcelona;

30 august 30 - Belgia, Spa;

6 septembrie - Italia, Monza.

Sursa : news.ro

LPF: Desfăşurarea meciurilor care implică echipa FC Botoşani, oprită până la finalizarea anchetei epidemiologice... Thiago Silva, al cărui contract cu PSG va fi reziliat, vrea să rămână în Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x