Antena Căutare

Fortareata Ghencea: Steaua a batut Otelul cu 2-1 intr-un meci care a pornit furtunos, apoi s-a stins

Ghencea continua sa fie un bastion de necucerit pentru Otelul. Din 25 de partide disputate pe terenul Stelei, galatenii au pierdut nu mai putin de 24. Unicul triumf dateaza din 1997, 3-1, cand pe banca lor se afla Vasile Simionas.

Noul esec, 1-2, s-a consemnat in urma unui meci care a pornit furtunos. In minutul 13 se facuse deja 2-1!

Rocha a marcat primul (3), gol validat desi atacantul Stelei se afla in ofsaid la recentrarea lui Mihai Pintilii. Pintilii a majorat diferenta, pentru ca Viglianti sa puncteze cu un sut fantastic de la circa 25 de metri, la o minge care l-a surprins pe Tatarusanu si a intrat in plasa dupa ce a lovit ”transversala”.

Steaua a jucat apoi destul de lent, fara nerv. Laurentiu Reghecampf l-a introdus la reluare pe Adi Popa in locul lui Chipciu, pentru ca Nikolici sa-l schimbe pe Rocha. Degeaba. Nici intrarea lui Mihai Costea, nici mutarile ofensive ale Otelului nu au schimbat nimic. Zero ocazii. Iar scorul a ramas, logic, cel stabilit in minutul 13.

sursa / foto: GSP.ro

Jenson Button a castigat Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei. Vettel si Raikkonen, pe podium... Primera Division: FC Barcelona castiga derby-ul cu Valencia. Real Madrid face scor cu echipa lui Torje...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x