Antena Căutare

Doliu în sportul românesc! Fostul baschetbalist Armand Novacek a murit

Fostul mare baschetbalist Armand Novacek, unul dintre componenții echipei Steaua în perioada anilor 50-60, când „roș-albaștrii” au luat zece titluri consecutive, a murit. 

Fostul mare baschetbalist Armand Novacek, unul dintre componenții echipei Steaua în perioada anilor 50-60, când „roș-albaștrii” au luat zece titluri consecutive, a murit.

Armand Novacek a făcut parte din echipa națională a României în perioada 1957 – 1965. El a jucat la Campionatul European din 1961, când România a cucerit medalia de bronz.

Anunțul despre moartea lui Armand Novacek a fost făcut de CSA Steaua.

„Clubul Sportiv al Armatei Steaua București anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a fost Armand Novacek. Maestru emerit al sportului, jucător de bază al Stelei și unul dintre cei mai importanți sportivi ai echipei naționale din perioada de aur a baschetului românesc (anii ‘50-‘60). În anul 1961, cucerea prețioasa medalie de bronz la Campionatul European. Armand Novacek s-a retras din baschet în 1972, după o carieră de succes. CSA Steaua București transmite sincere condoleanțe către familia îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul publicat de CSA Steaua pe platforma de socializare Facebook.

Fostul baschetbalist Armand Novacek era născut în anul 1937.

Andy Murray va juca la simplu la Winston-Salem... Frank de Boer: Cuvântul ‘ridicol' este puţin cam dur. Voi promova întotdeauna fotbalul feminin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x