Căutare Live

Fotbaliştii Pavel Mamaev şi Alexander Kokorin, încarceraţi din octombrie 2018, au fost eliberaţi

Fotbaliştii Pavel Mamaev şi Alexander Kokorin, încarceraţi din octombrie 2018 pentru agresarea unui funcţionar al Ministerului rus de Comerţ, au fost eliberaţi marţi.

Fotbaliştii Pavel Mamaev şi Alexander Kokorin, încarceraţi din octombrie 2018 pentru agresarea unui funcţionar al Ministerului rus de Comerţ, au fost eliberaţi marţi.

Această eliberare anticipată a fost decisă de tribunalul din Moscova, ca urmare a comportamentului exemplar al celor doi.

În mai, Mamaev a fost condamnat la 17 luni de închisoare cu executare, iar Kokorin la 18 luni de închisoare.

La 8 octombrie 2018, Alexander Kokorin şi Pavel Mamaev au fost reţinuţi, după ce au agresat un funcţionar al Ministerului rus de Comerţ, într-o cafenea din Moscova. Vizibil beţi, cei doi l-au lovit cu un scaun pe Denis Pak şi i-au adresat insulte rasiste funcţionarului care are origini coreene. Câteva minute mai devreme, jucătorii şi cei din anturajul lor l-au bătut pe şoferul unei prezentatoare TV.

Înainte de a merge la închisoare, Kokorin (48 selecţii în naţionala Rusiei) evolua la Zenit Sankt Petersburg, iar Mamaev (15 selecţii) la Krasnodar.

Kokorin este liber de contract, în timp ce Pavel Mamaev este sub contract cu Krasnodar până la finalul sezonului.

Sursa : news.ro

Irina Begu şi Margarita Gasparian, în sferturi la dublu, la turneul de la Seul... Alina Vuc, în finala Campionatelor Mondiale de lupte din Kazahstan...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri