Antena Căutare

Un celebru fotbalist uimește lumea cu o mărturie pe Instagram: "Am avut 60 de zile coronavirus fără să ştiu. Într-o zi, am simţit ceva la plămâni"

E celebru, este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai echipei italiene, Fiorentina și credea că nu i se poate întâmpla lui. Martin Caceres a uimit lumea întreagă când a afirmat, într-o postare pe Instagram, că a avut timp de două luni coronavirus, fără să ştie.

Un celebru fotbalist uimește lumea cu o mărturie pe Instagram: "Am avut 60 de zile coronavirus fără să ştiu. Într-o zi, am simţit ceva la plămâni"
Martin Caceres este din Uruguay și joacă la o echipă din Italia | Instagram

Fotbalistul echipei Fiorentina, Martin Caceres, a afirmat că a avut două luni coronavirus fără să ştie acest lucru, relatează Football Italia.

Citește și:

Papa Francisc a inaugurat redeschiderea completă a Bazilicii Sfântul Petru. Bisericile catolice au ţinut slujbe publice pentru prima dată în ultimele două luni

Uruguayanul a făcut dezvăluirea în timpul unei discuţii pe Instagram, el menţionând că a fost în carantină din cauza simptomelor.

“Am avut 60 de zile coronavirus în organism fără să ştiu. Am avut ceva simptome în perioada 8-15 martie. În timp ce făceam sport acasă am simţit ceva la plămâni. Mi-au spus să stau în carantină şi că va trece în 20 de zile. Poate că virusul se îndrăgostise. Ieri am primit rezultat negativ după test. Sunt ca nou”, a spus Caceres.

Sezonul fotbalistic în Scoţia a fost oprit definitiv, Celtic a fost declarată campioană... Federaţia Italiană de Fotbal a suspendat oficial toate competiţiile până în 14 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x