Căutare Live

FOTO INCREDIBIL: Vezi documentul care l-ar putea deturna pe Chipciu de la Steaua la Dinamo!

Fotbalistul este detinut in coproprietate de FC Brasov si Sporting Pitesti, iar argesenii se opun transferului mijlocasului la Steaua.

Desi Chipciu a anuntat ca miercuri va semna contractul cu Steaua, lucrurile nu sunt chiar atat de clare in cazul transferului.

Drepturile federative ale jucatorului sunt detinute in coproprietate de FC Brasov si Sporting Pitesti, iar argesenii au trimis la Liga o notificare prin care atentioneaza comisiile sa nu inregistreze transferul la Steaua, pentru ca pe ei nu i-a intrebat nimeni daca sunt de acord cu acesta.

Se pare ca Dinamo ar fi interesata de achizitionarea fotbalistului iar in spatele actiunii s-ar afla Nicolae Badea.

Gigi Becali a comentat situatia la GSP TV, sustinand ca Sporting nu poate sa decida unde va pleca jucatorul, ci doar va primi jumatate din suma platita de clubul ce il va cumpara pe Chipciu.

Reprezentantii clubului din judetul Arges declara ca se pot opune oricarui transfer atat timp cat detin 50% din drepturile federative, si nu vor fi de acord cu trecerea mijlocasului de 22 de ani la ros-albastrii, pentru ca nu au fost prezenti la negocieri.

Vezi mai jos notificarea facuta de Sporting Pitesti catre Liga!

Craciunescu refuza arbitrii straini: „M-as injosi sa ma duc sa ii astept la aeroport”... Doar 3 jucatori din lotul Vasluiului au banii la zi. Restul vor sa-si depuna memorii...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri