Antena Căutare

FOTO: Vezi cum arata marele Muhammad Ali la varsta de 12 ani

Nascut sub numele de Cassius Marcellus Clay Jr, a devenit Muhammad Ali in 1964, odata cu trecerea la islam. In 1999, a fost desemnat sportivul secolului, iar multa lume il vede drept cel mai mare boxer din toate timpurile.

A stiut de la inceput ce "vrea sa se faca atunci cand va fi mare", iar la varsta de 12 ani poza deja precum sportivii consacrati. Poza este realizata in 1952 si il surprinde pe Ali in garda, gata de atacul naucitor.

Nascut Louisville (Statele Unite), Ali a luptat in 61 de meciuri de-a lungul carierei. A castigat 56 de partide, dintre care 37 inainte de limita. Doar cinci partide au avut un final nefericit pentru "The Greatest", asa cum ii placea sa se alinte in tinerete.

Madridul intra in era lui Ancelotti! Duminica, 21 iulie, GSP TV transmite, in direct, Bournemouth-Real... VIDEO: Cine s-ar fi asteptat?! Un portar de FUTSAL a inscris dupa un contraatac nebun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x