Căutare Live

FOTO: Vezi cum arata marele Muhammad Ali la varsta de 12 ani

Nascut sub numele de Cassius Marcellus Clay Jr, a devenit Muhammad Ali in 1964, odata cu trecerea la islam. In 1999, a fost desemnat sportivul secolului, iar multa lume il vede drept cel mai mare boxer din toate timpurile.

A stiut de la inceput ce "vrea sa se faca atunci cand va fi mare", iar la varsta de 12 ani poza deja precum sportivii consacrati. Poza este realizata in 1952 si il surprinde pe Ali in garda, gata de atacul naucitor.

Nascut Louisville (Statele Unite), Ali a luptat in 61 de meciuri de-a lungul carierei. A castigat 56 de partide, dintre care 37 inainte de limita. Doar cinci partide au avut un final nefericit pentru "The Greatest", asa cum ii placea sa se alinte in tinerete.

Madridul intra in era lui Ancelotti! Duminica, 21 iulie, GSP TV transmite, in direct, Bournemouth-Real... VIDEO: Cine s-ar fi asteptat?! Un portar de FUTSAL a inscris dupa un contraatac nebun...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri