Antena Căutare

FRF cere scuze suporterului stelist de 9 ani care a ramas fara banner la meciul Steaua - FC Vaslui

FRF cere oficial scuze suporterului stelist caruia i-a fost confiscat un banner la meciul Steaua - FC Vaslui, disputat, vineri seara, in etapa a XXVII-a a Ligii I.

"Vreau si eu ceva: Steaua campioana", a fost bannerul afisat de Marius, in varsta de 9 ani, si confiscat la solicitarea observatorului Gheorghe Nedelescu.

"Fie si in conditiile in care nu este implicata in organizarea jocurilor din cadrul campionatului Ligii I, dar elaborand si aproband regulamentele de desfasurare a activitatii fotbalului din tara noastra, Federatia Romana de Fotbal considera normal sa-i ceara scuze micutului suporter stelist, Marius, caruia, aseara, cu ocazia meciului FC Steaua - FC Vaslui , i-a fost confiscat bannerul de sustinere a echipei sale favorite. Observatorul de joc , delegat la aceasta partida, a aplicat ad-litteram regulamentul, dar suntem de parere ca, pe viitor, se impune ca toti observatorii de joc sa dea dovada de flexibilitate si sa judece situatiile de la caz la caz", se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al FRF si semnat de presedintele Mircea Sandu, citat de Antena3.ro.

VIDEO! Steaua - FC Vaslui 0-1/ Wesley da lovitura in Ghencea

Mai mult, FRF il invita pe Marius la sediul FRF, unde va primi un tricoul al echipei nationale si o minge

FOTO REPORTAJ: Steaua - FC Vaslui 0-1 / Cronica unei infrangeri firesti

Foto: Gsp.ro

Barcelona - Real Madrid 1-2/ Galacticii, aproape campioni... Liga 1: FC Brasov - U Cluj 1-1/ Gaz Metan - Pandurii 3-2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x