Antena Căutare

Fundasul Otelului, Cristian Sarghi, a fost la un pas de moarte

Fotbalul romanesc a fost la un pas de o noua tragedie. La Galati, meciul dintre Otelul si CFR Cluj era sa se transforme intr-o drama cu doar cateva clipe inainte de fluierul de final. Doi fotbalisti galateni s-au ciocnit si unul dintre ei a cazut inconstient pe gazon. Socata, sotia acestuia a lesinat pe stadion.

Cristian Sarghi, fundas la Otelul Galati, a cazut inconstient pe gazon dupa ce s-a lovit cap in cap cu un coechipier in timp ce ambii incercau sa loveasca balonul. Medicii echipei au intrat imediat pe stadion pentru a-i opri sangerarea abundenta. Doi jucatori de la CFR au chemat ambulanta, dar doctorii s-au lovit de o problema stupida. Tunelul de acces pe stadion era prea mic pentru una din salvari.

In cele din urma, Cristian Sarghi a fost internat si i s-a pus diagnosticul de traumatism cranio-facial cu fractura craniana. Nu a necesitat interventie chirurgicala, dar accidentarea lui a semanat panica printre antrenori. Dorinel Munteanu a privit mut intreaga scena, iar Ioan Andone a alergat pe stadion ca sa ajute.

Medicii care il ingrijesc pe fundasul Otelului spun ca acesta nu va sta prea mult in spital, dar nu se stie cand isi va relua antrenamentele.

Dan Petrescu a plecat de la Kuban Krasnodar! Trece la TSKA?... Medaliatii cu aur de la Londra vor primi cate 70.000 de euro de la stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x