Antena Căutare

Gabi Balint a ieșit din operație! Primele detalii despre starea lui, după ce a suferit un infarct miocardic! Ce spun medicii

Gabi Balint a suferit un infarct miocardic, sâmbătă. Fostul fotbalist român a fost supus unei intervenții chirugicale la Spitalul Fundeni din București, iar acum starea lui este stabilă.

Gabi Balint a suferit un infarct miocardic. Fostul fotbalist român a fost supus, sâmbătă, unei intervenții chirugicale la Spitalul Fundeni din București, iar acum starea lui este stabilă.

Potrivit Digi Sport, Gabi Balint a comunicat deja cu apropiații, după ce i s-au implantat trei stenturi la inimă.

Lui Gabi Balint i s-a făcut rău în această noapte, când a mers pentru investigații la o clinică privată, unde i s-a transmis că a suferit un infarct.

Balint a decis să meargă, sâmbătă, la Spitalul Fundeni, unde a fost operat.

Gabi Balint, în vârstă de 56 ani, a jucat pentru echipa Steaua București, în perioada 1980 - 1990. A făcut parte din super-echipa Stelei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986 și Supercupa Europei în 1987.

Ultimă oră! Gabi Balint a făcut infarct! A fost dus de urgență la Spitalul Fundeni... Suferința neștiută ce l-a marcat pe Gabi Balint! Dezvăluiri emoționante! „Asta a fost marea durere a vieții mele”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x