Antena Căutare

Abia acum s-a aflat! Ce a făcut Gabi Balint cu câteva ore înainte de infarct: ”Era interzis prin contract!”

Gabi Balint a suferit, vineri, un infarct, iar medicii l-au operat de urgență și i-au montat trei stenturi fostului mare fotbalist. Acum s-a aflat ce a făcut Balint cu doar câteva ore înaintea infarctului.

Gabi Balint a suferit, vineri seara, un infarct, iar medicii l-au operat de urgență și i-au montat trei stenturi la inimă pentru a-i salva viața. Fostul mare fotbalist se prezentase la o clinică privată pentru analize, după ce se simțise rău în cursul zilei de vineri.

Era acasă! Îl durea stomacul și zicea că îl înțeapă așa puțin în partea stângă, în zona inimii. A sunat un prieten și au mers la o clinică privată pentru un control amănunțit”, a spus Miodrag Belodedici, pentru Libertatea.

CE A FĂCUT BALINT CU CÂTEVA ORE ÎNAINTE DE INFARCT

”Poate și caravanele alea ale lui (n.r. cu motocicleta) i-au făcut rău, l-au obosit”, spun foștii colegi din Generația de Aur a Stelei și a echipei naționale. Înnebunit după motociclete, Balint a profitat la maximum de ieșirea din activitatea pentru a-și hrăni pasiunea.

Suferința neștiută ce l-a marcat pe Gabi Balint! Dezvăluiri emoționante! „Asta a fost marea durere a vieții mele”

Îmi plac mult motocicletele și acum mă bucur că mă pot plimba. Când eram fotbalist, aveam două lucruri interzise prin contract: să merg cu motocicleta și să schiez”, spunea Balint, în urmă cu mai multe luni.

Chiar înainte să se simtă rău și să ducă un infarct pe picioare, Balint ”s-a dat o tură”, așa cum îi place să spună. Fostul fotbalist s-a plimbat cu motocicleta chiar înainte să înceapă să se simtă rău.

Marius Copil a urcat o poziţie, până pe locul 86, în clasamentul ATP... Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi, la Taşkent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x